ΣυνεργασίεςΔείτε μερικές από τις Δουλειές μου
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ
- Τα μενού του εστιατορίου, και του σνάκ δημιουργήθηκαν με γνώμονα την ιστορία 40 χρόνων της επιχείρησης στο χώρο της Ελληνικής κουζίνας αλλά και τις ανάγκες της εποχής που απαιτούν καινούριες τεχνικές και ευφάνταστα πιάτα.
ΠΥΡΟΣΤΙΑ
- Το μενού σε μαγαζιά τέτοιου είδους είναι περιορισμένο σε συνταγές οπότε για να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό έπρεπε να κινηθούμε διαφορετικά. Πέρα από τις πολύ καλές πρώτες ύλες, δημιουργήθηκαν αρκετές διαφορετικές χειροποίητες σάλτσες, μοναδικές μαρινάδες, αποκλειστικές συνταγές για μπιφτέκια, κεμπάπ, κρέατα σούβλας και vegetarian επιλογές
MARINA Yacht Club
- Τα μενού έπρεπε να είναι ένα σκαλί πάνω από τα πρότυπα του νησιού και έτσι έγινε. Το πρώτο στοιχείο που προσέξαμε ήταν η ποιότητα των υλικών, τα οποία προήλθαν από την ντόπια αγορά αλλά όπου χρειάστηκε δεν διστάσαμε, να φέρουμε και υλικά κατευθείαν από την Αθήνα.