Θωράκισμα Θωράκισμα Αυτή η τεχνική εφαρμόζεται σε μεγάλα ή μικρά κομμάτια κρέατος που συνήθως προορίζονται για ψησιμο στο φούρνο. Όμως δεν… Read more...
Επιλογή Κρασιού στο Μαγείρεμα Επιλογή κρασιού στο μαγείρεμα Το είδος του κρασιού που θα επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε στη συνταγή μας είναι πολύ σημαντικό για… Read more...
ΓΙΑΧΝΙΣΜΑ ΓΙΑΧΝΙΣΜΑ Μια πολύ απλή και αγαπημένη μου τεχνική που χρησιμοποιούταν αρκετά στο παρελθόν αλλα πλέον είναι ξεχασμένη και ειδικά από… Read more...
Φτιάχνοντας βινεγκρέτ Φτιάχνοντας βινεγκρέτΈνα πολύ σημαντικό κομμάτι στις σαλάτες αποτελεί το ντρέσινγκ που θα χρησιμοποιήσουμε ή αλλιώς η βινεγκρέτ. Είναι αυτή που… Read more...
Αλατίζοντας το κρέας για σχάρα Αλατίζοντας το κρέας για σχάρα Η θράκα είναι έτοιμη, η σχάρα καθαρή και λαδωμένη και εμείς είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε… Read more...