Μοσχαράκι γιουβέτσι Υλικά για 5 μερίδες Μοσχαράκι 1000γρ. Κρεμμύδι ξερό ασσέ 350γρ. Κριθαράκι μέτριο 500γρ. Ελαιόλαδο 120γρ. Κρασί κόκκινο 140γρ. Ντομάτα κονκασέ… Read more...
Κατσικακι με σταμναγκαθι Κατσικακι με σταμναγκαθι ΑΤΟΜΑ 4 ΥΛΙΚΑ 1,2 κιλο Κατσίκι 0,6 κιλο Σταμναγκάθι 0,3 κιλο Κρεμμυδι ξερό 160 ml Ελαιόλαδο 200… Read more...
Ψαρονέφρι γεμιστό με σταμναγκάθι και γραβιέρ Ψαρονέφρι γεμιστό με σταμναγκάθι και γραβιέρα ΥΛΙΚΑ Ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο) 250-300γρ. Γραβιέρα ζουλιέν 80γρ. Σταμναγκάθι 100γρ. Ελαιόλαδο 50γρ. Χανιώτικο Μαρουβά… Read more...
Μοσχαράκι με μελιτζάνα Μοσχαράκι με μελιτζάνα Υλικά για 4 άτομα Μοσχάρι (ελιά ή ποντίκι) 800γρ. Μελιτζάνες φλάσκες 4 τεμ. Κρεμμύδι ξερό ασσέ 350γρ.… Read more...
Κεμπάπ Κεμπάπ Υλικά: Κιμά μοσχαρίσιο 300 γρ. Κιμά πρόβειο 300 γρ. Κρεμμύδι τριμμένο 200 γρ. Σκόρδο πολτοποιημένο 2 σκ. Ελαιόλαδο 30… Read more...
Κοτόπουλο γεμιστό με Μετσοβόνε, λιαστή ντομάτα και μουστάρδα Κοτόπουλο γεμιστό με Μετσοβόνε, λιαστή ντομάτα και μουστάρδα Υλικά Στήθος κοτόπουλου 250γρ. Μετσοβόνε 50γρ. Λιαστή ντομάτα 2τεμ. Ελαιόλαδο 20γρ. Κρασί… Read more...
ΑΡΝΙ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΟ ΑΡΝΙ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΟ Υλικά για 4 άτομα Aρνί 1200γρ. Ελαιόλαδο 140γρ. Kρεμμύδι 200γρ. Κρασί κόκκινο(προαιρετικά) 200γρ. Αλατοπίπερο ΕΚΤΕΛΕΣΗ · Κόβουμε το… Read more...
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι Μοσχαρίσιο μπιφτέκι Υλικά για 4 άτομα Κιμάς μόσχου 1000 γρ. Κρεμμύδι ασσέ γιαχνισμένο(ενότητα τεχνικές) 250 γρ. Αυγά 2 τεμ. Γάλα… Read more...